Anlægsgartner Lejre

Havealfen

Erfaren anlægsgartner i Lejre

Have Alfen er din professionelle anlægsgartner i Lejre med mere end 10 års erfaring i branchen.

Som din lokale anlægsgartner i Lejre har vi igennem vores mange år i branchen, samlet den erfaring der skal til for, at udføre alle typer opgaver i og omkring haven.

Med vores brede ekspertiseområde hjælper vi dig med alt fra havearbejde, diverse vedligeholdelsesopgaver, anlægning af fliser og mindre tømreropgaver. Hos Have Alfen har vi fokus på flere segmenter, når det kommer til anlægsgartner opgaver i Lejre. Vi har udført utallige opgaver for tilfredse kunder i Lejre, og kan klare din opgave uanset størrelse og omfang, hvor vi altid stræber efter at give dig en god pris på en anlægsgartner.

Vi har specialiseret os inden for alle områder i haven, hvor vi stræber efter at kunne løse hvilken som helst opgave for dig. Vælger du os som din lokale anlægsgartner i Lejre, er du garanteret et veludført stykke arbejde, hvor dine behov og ønsker er 1. prioritet.

Står du og mangler en erfaren anlægsgartner i Lejre til en god pris, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise, hvor vi altid giver dig professionel vejledning og et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Håndværker.dk

  ★★★★★

  God proces – flot resulta

  Det er anden gang jeg bruger Have Alfen til at anlægge terrasse og have. Jeg er rigtig glad for resultatet.
  Mette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Nyt bed i have

  God drøftelse af forskellige løsninger før ordreafgivelse. Regning svarede til aftalt pris. Ekstraarbejde blev aftalt og afregnet som aftalt. Tidplan blev overholdt. Super flot resultat som også efter et halvt år fremstår flot.
  Kaare
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Hul i haven.

  Vi skulle have gravet ud til et projekt i haven, og alt kørte som på skinner. aftalt tid og omfang samt pris blev overholdt til punkt og prikke.
  Jacob
  via Håndværker.dk
  Houzz

  ★★★★★

  Går ikke på kompromis med kvaliteten

  Meget påpasselig med sit projekt og arbejdsgang og går ikke på kompromis. God til at forklare og har en rigtig god humor.
  Houzz_logo
  Flemming
  via Houzz

  ★★★★★

  Reetableret af stensætning

  Vi har fået reetableret en stensætning, lavet en plads til trailer og udjævnet en masse jord, der havde være deponeret i den ene ende af haven i et par år efter noget kloakarbejde.
  Houzz_logo
  Steven
  via Houzz

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kan varmt anbefales. Vi fik en kompetent og imødekommende betjening. Alle aftaler blev overholdt og der blev leveret til aftalt tid og pris.
  Houzz_logo
  Jane
  via Houzz

  Vi arbejder altid grønt = ingen sprøjtemidler

  Erling Mikkelsen

  Anlægsgartner i Lejre med fokus på kvalitet og pæne resultater

  Som din lokale anlægsgartner i Lejre stræber vi altid efter at udføre din opgave til perfektion. Uanset om du står med en større eller mindre opgave, bliver du prioriteret lige højt.

  Samtidig kan du altid forvente en konkurrencedygtigt pris, når du vælger os som din samarbejdspartner. Vi arbejder altid grønt, hvilket vil sige ingen brug af sprøjtemidler.

  Med på Job

  Kanal Roskilde har været med os på job. Se hvordan det gik her.

  Gavekort til din anlægsgartner i Roskilde og Lejre

  Hos Have Alfen udsteder vi også gavekort på henholdsvis 500 og 1000 kr.

  Kontakt

  Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller høre nærmere om vores services, så kontakt os på 40 30 20 08.

  Nedenfor kan du danne dig et overblik over hvilke opgaver vi blandt andet kan hjælpe dig med.

  Kontaktinfo

  Derfor skal du vælge os

  Hos Have Alfen har vi fokus på at udføre et godt stykke arbejde, men også at passe på miljøet - derfor arbejder vi miljøvenligt.