Beskæring af buske og træer - Erhverv

Havealfen

Vi har erfaring - Få beskåret dine buske og træer allerede i dag!

Har I brug for professionel hjælp til beskæring af træer og buske, eller en sikker og kontrolleret træfældning i Lejre eller omegn?
Hos Have Alfen tilbyder vi en erhvervsaftale, til alle former for beskæring af træer og buske, uanset plantesort, alder, type og helbredstilstand. Om du skal have hjælp til beskæring af ligusterhæk, æbletræer eller det helt tredje, får du altid en god pris på beskæring af træer og buske hos os.
Der er ingen opgave, der er for lille eller for stor for os.

Vi har erfaring med beskæring af alle former for buske og træer i Lejre og omegn. Derfor ved vi, hvad vi gør, og hvornår på året de forskellige træer og buske skal skæres ned. Vi sørger altid for kvalitet i vores arbejde, og at de beskårede grene ikke skader på hverken bygninger eller have. Især hvis I lige har fået en græsslåning eller et nyt tag.

Både buske og træer kan skygge og fylde, og være til gene. Så kan det være en gode ide, at få beskæring af dine træer/buske. I skal dog være opmærksom på, hvornår det er bedst at beskære forskellige arter. Vær ligeledes opmærksom på at ikke alle træer/buske bør beskæres uden professionel hjælp.

Vi hjælper i forvejen mange andre kunder med beskæring af træer og buske til erhverv, samt anden form for vedligeholdelse f.eks. græsslåning, hækkeklipning. Hvis I brug for hjælp fra en erfaren virksomhed, som tilbyder beskæring af træer og buske til en god pris, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. 
Vi har stor erfaring med erhvervskunder, og tilbyder dig en professionel erhvervsaftale
 lige efter dit behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kontakt os og fået et uforpligtende tilbud

  Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med træbeskæring eller buskebeskæring til erhverv? Så kontakt os i dag. Hos os får du altid en god pris på beskæring af træer og buske. 

  Ønsker du at få udarbejdet en erhvervsaftale, samt et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os på 40 30 20 08 eller skriv til os på mail em@havealfen.dk

  Busk affald
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  God proces – flot resulta

  Det er anden gang jeg bruger Have Alfen til at anlægge terrasse og have. Jeg er rigtig glad for resultatet.
  Mette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Nyt bed i have

  God drøftelse af forskellige løsninger før ordreafgivelse. Regning svarede til aftalt pris. Ekstraarbejde blev aftalt og afregnet som aftalt. Tidplan blev overholdt. Super flot resultat som også efter et halvt år fremstår flot.
  Kaare
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Hul i haven.

  Vi skulle have gravet ud til et projekt i haven, og alt kørte som på skinner. aftalt tid og omfang samt pris blev overholdt til punkt og prikke.
  Jacob
  via Håndværker.dk
  Houzz

  ★★★★★

  Går ikke på kompromis med kvaliteten

  Meget påpasselig med sit projekt og arbejdsgang og går ikke på kompromis. God til at forklare og har en rigtig god humor.
  Houzz_logo
  Flemming
  via Houzz

  ★★★★★

  Reetableret af stensætning

  Vi har fået reetableret en stensætning, lavet en plads til trailer og udjævnet en masse jord, der havde være deponeret i den ene ende af haven i et par år efter noget kloakarbejde.
  Houzz_logo
  Steven
  via Houzz

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kan varmt anbefales. Vi fik en kompetent og imødekommende betjening. Alle aftaler blev overholdt og der blev leveret til aftalt tid og pris.
  Houzz_logo
  Jane
  via Houzz

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Vi sætter fokus på

   Kontakt

   Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller høre nærmere om vores services, så kontakt os på 40 30 20 08.

   Nedenfor kan du danne dig et overblik over hvilke opgaver vi blandt andet kan hjælpe dig med.

   Kontaktinfo

   Derfor skal du vælge os

   Hos Have Alfen har vi fokus på at udføre et godt stykke arbejde, men også at passe på miljøet - derfor arbejder vi miljøvenligt.