Ring til os på
40 30 20 08
inner-slider-img
Græsslåning og lugning2019-05-07T14:09:29+00:00

Græsslåning omkring Roskilde og Lejre – få den flotteste have i regionen!

Nogle gange vil maskinen ikke starte, og andre gange kan man ikke overskue tanken om, at det nu er tid, til at græsset skal slås igen. Er du i det hele taget bare træt af de mange omgange rundt i haven med græsslåmaskinen?

Overlad kampen med græsslåmaskinen til Have Alfen. Lad os stå for græsslåningen, og slip for besværet!

Græsslåning og vedligeholdelse af plæne

Vi udfører al form for vedligeholdelse af græsplæner, herunder klipning af plæne og naturligvis også kanter. Uanset om din have er lille eller stor, slår vi dit græs med et smil!

Vi redder din plæne, eller lægger en ny

Uanset om din græsplæne blot er lidt træt at se på, eller om den har brug for en totalrenovering – så har vi svaret. Vi udfører både renovering og gødskning af eksisterende plæner, samt anlæg af ny plæne hvis behovet skulle være der for det. Alt efter hvad du ønsker, kan vi både så nyt græs, eller lægge rullegræs.

Lugning – effektiv “grøn” ukrudtsbekæmpelse

Er det blevet besværligt at gå ned til jorden og med egen håndkraft fjerne ukrudt, eller er ukrudtet ved at tage overhånd?
Vi kender de mest effektive metoder til bekæmpelse af uønskede planter og ukrudt, og kan gøre dit bed eller din terrasse helt ”ren” igen. Vi har stor respekt for naturen, og anvender udelukkende “grønne” metoder. Med andre ord er vores arbejde helt uden brug af sprøjtemidler.

Hvad enten det er dit bed eller anden overflade der er angrebet af ukrudt, så lad os give en hånd med!

Tilbud og kontakt!
Skal vi hjælpe dig med din græsslåning, så ring til os på 40 30 20 08.