Hækkeklipning
for erhverv

Havealfen

Erhvervsaftaler med hækkeklipning skal være nemt

Hvornår trænger hækken til en hækkeklipning?

Der findes mange forskellige hæksorter og beskæringstidspunkter, alt afhænger af hvilke sort I har. Vi har derfor udvalgt de mest anvendte hække, og hvornår de ca. skal beskæres.

Er din hæksort ikke på listen, så kan du altid kontakte os, og lade os fortælle dig, hvornår det er ideelt at udføre en hækklipning. Står du og skal have hjælp til beskæring af buske og træer, træfældning for erhverv, græsslåning for erhverv, så står vi også klar til at hjælpe dig med dette. 

Når hækken trænger til en hækklipning, så er vi klar til at hjælpe dig med at få rettet din hæk op, vi klipper den selvfølgelig også ned hvis der er behov for det. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Professionel hækkeklipning for erhverv

  Vores medarbejder kommer ud på adressen og udfører en grundig og effektiv hækkeklipning til en god pris

  Vi sørger selvfølgelig for en korrekt klipning efter jeres behov. Vi tager hensyn til højde, bredde og form. Vi er omhyggelige med jeres hæk, så den står knivskarpt ud fra jeres behov og ønsker. 

  Når du indgår en erhvervsaftale omkring hækkeklipning for erhverv, sørger vi for at hækken fremstår bedst muligt hele året rundt. Således skal du ikke bekymre dig om det praktiske arbejde, eller hvornår der skal bookes tider. 

  Skal du have professionel hjælp til hækkeklipning til en god pris? Så kontakt os allerede i dag for at få startet din erhvervsaftale. Hos os får du altid konkurrencedygtige priser på hækkeklipning.

  Vi kan sagtens lave en samlet pakke med græsslåning, beskæring af buske og træer eller noget helt tredje. Vi ønsker, at opfylde jeres behov og ønsker.

  Kontakt os på 40 30 20 08 eller udfyld vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

  Hækklipning
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  God proces – flot resulta

  Det er anden gang jeg bruger Have Alfen til at anlægge terrasse og have. Jeg er rigtig glad for resultatet.
  Mette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Nyt bed i have

  God drøftelse af forskellige løsninger før ordreafgivelse. Regning svarede til aftalt pris. Ekstraarbejde blev aftalt og afregnet som aftalt. Tidplan blev overholdt. Super flot resultat som også efter et halvt år fremstår flot.
  Kaare
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Hul i haven.

  Vi skulle have gravet ud til et projekt i haven, og alt kørte som på skinner. aftalt tid og omfang samt pris blev overholdt til punkt og prikke.
  Jacob
  via Håndværker.dk
  Houzz

  ★★★★★

  Går ikke på kompromis med kvaliteten

  Meget påpasselig med sit projekt og arbejdsgang og går ikke på kompromis. God til at forklare og har en rigtig god humor.
  Houzz_logo
  Flemming
  via Houzz

  ★★★★★

  Reetableret af stensætning

  Vi har fået reetableret en stensætning, lavet en plads til trailer og udjævnet en masse jord, der havde være deponeret i den ene ende af haven i et par år efter noget kloakarbejde.
  Houzz_logo
  Steven
  via Houzz

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kan varmt anbefales. Vi fik en kompetent og imødekommende betjening. Alle aftaler blev overholdt og der blev leveret til aftalt tid og pris.
  Houzz_logo
  Jane
  via Houzz

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Vi sætter fokus på

   Vi arbejder altid grønt = ingen sprøjtemidler

   Terrasse med væltet fliser
   Erling Mikkelsen

   Fokus på kvalitet og godt arbejde

   Vi gør en dyd ud af altid at yde et ordenligt stykke arbejde, hvad enten der er tale om større eller mindre opgaver. Vi anser altså ingen opgave for at være for lille.

   Vi udfører samtidig vores arbejde som anlægsgartner i Roskilde til en fornuftig pris, og vi tager jævnligt på kurser for at forbedre os yderligere. Vi arbejder altid grønt, hvilket vil sige ingen brug af sprøjtemidler.

   Med på Job

   Kanal Roskilde har været med os på job. Se hvordan det gik her.

   Gavekort til din anlægsgartner i Roskilde

   Hos Have Alfen udsteder vi også gavekort på henholdsvis 500 og 1000 kr.

   Kontakt

   Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller høre nærmere om vores services, så kontakt os på 40 30 20 08.

   Nedenfor kan du danne dig et overblik over hvilke opgaver vi blandt andet kan hjælpe dig med.

   Kontaktinfo

   Derfor skal du vælge os

   Hos Have Alfen har vi fokus på at udføre et godt stykke arbejde, men også at passe på miljøet - derfor arbejder vi miljøvenligt.