Hækklipning i Roskilde, Lejre og omegn

Hækklipning

Vil du gerne spare tid og kræfter på at klippe hækken? Så lad os hos Have Alfen gøre arbejdet for dig.

Vi arbejder altid hårdt på at opfylde dine krav og ønsker, så du er glad og tilfreds med resultatet af din have.

Udover hjælp til hækklipning, så kan du også få hjælp til andet havearbejde, som eksempelvis græsslåning og lugning, så din have kan stå helt skarpt uden, at du skal lægge tid og kræfter i det.

Så kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en anlægsgartner i Lejre, Roskilde og omegn, som står klar til at hjælpe dig med klipning af din hæk samt andre opgaver inden for havearbejde.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Havealfen

  Vi klipper hækken ordenligt

  Busk og græs
  Erling Mikkelsen

  Hækklipning og vedligeholdelse

  Hækklipning kan være en tidskrævende proces, hvis du ikke har de rigtige værktøjer og de rigtige teknikker. Dertil kan det også være en fysisk anstrengende opgave for dig at påtage dig, hvis du ikke er vant til at arbejde på denne måde.

  Vi anbefaler, at din hæk bliver klippet 1-2 gange om året, for at kunne vedligeholde din hæk og holde den pæn. Både vores faglige ekspertise og vores anlægsgartnere står klar til at hjælpe dig med din hækklip.

  Almindelig hækklipning

  Er din hæk blevet for bred, så lad os klippe den smallere. Er den blevet for høj, så klipper vi den ned. Er hækken derimod blevet skæv med tiden – så retter vi bogstaveligt talt op på det.

  Der er ingen hækklipninger, som er for store eller små til os. Så har du brug for hjælp til hækklipning, så kontakt os allerede i dag og modtag et tilbud som passer til dig og dine behov.

  Special opgaver

  Vi kan også udover de almindelige hækklipningsopgaver hjælpe dig med nogle mere specielle opgaver.

  Opgaverne herunder omfatter klipning af figurer og former i hæk samt træstammer. Så hvis du har nogle ideer eller ønsker til dit næste projekt, så kontakt os allerede i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

  Hvad kan Have Alfen tilbyde?

  Har du ikke tid til at klippe hækken? Eller mangler du måske de sidste kræfter og det sidste overskud, til at få det gjort ordentligt? Eller har du bare brug for hjælp til hækklipning. Kontakt os hos Have Alfen, så kan vi hjælpe dig med klipning af din hæk.

  Vi tilbyder også andet havearbejde end kun at klippe hæk, vi kan blandt andet også hjælpe dig med træfældning, græsslåning og lugning, nu hvor vi alligevel er i gang med at gøre din have flot.
  Vi udbyder også med almindelig haveservice.

  Ved at du benytter dig af os, så bliver din have flot og træer præcis som du vil have den, uden at du skal bruge kræfter og tid på at ordne den.

  Hvad koster en hækklipning?

  Priserne for en klipning af din hæk afhænger af omfang og ønsker for opgaven.

  Kontakt os i dag på telefon 40 30 20 08, så lægger vi sammen en plan for hvad der skal ske ud fra hvad du ønsker, derefter kommer vi med et uforpligtende tilbud med en pris på hvad det vil koste for dig.

  Håndværker.dk

  ★★★★★

  God proces – flot resulta

  Det er anden gang jeg bruger Have Alfen til at anlægge terrasse og have. Jeg er rigtig glad for resultatet.
  Mette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Nyt bed i have

  God drøftelse af forskellige løsninger før ordreafgivelse. Regning svarede til aftalt pris. Ekstraarbejde blev aftalt og afregnet som aftalt. Tidplan blev overholdt. Super flot resultat som også efter et halvt år fremstår flot.
  Kaare
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Hul i haven.

  Vi skulle have gravet ud til et projekt i haven, og alt kørte som på skinner. aftalt tid og omfang samt pris blev overholdt til punkt og prikke.
  Jacob
  via Håndværker.dk
  Houzz

  ★★★★★

  Går ikke på kompromis med kvaliteten

  Meget påpasselig med sit projekt og arbejdsgang og går ikke på kompromis. God til at forklare og har en rigtig god humor.
  Houzz_logo
  Flemming
  via Houzz

  ★★★★★

  Reetableret af stensætning

  Vi har fået reetableret en stensætning, lavet en plads til trailer og udjævnet en masse jord, der havde være deponeret i den ene ende af haven i et par år efter noget kloakarbejde.
  Houzz_logo
  Steven
  via Houzz

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kan varmt anbefales. Vi fik en kompetent og imødekommende betjening. Alle aftaler blev overholdt og der blev leveret til aftalt tid og pris.
  Houzz_logo
  Jane
  via Houzz

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Fordelene ved hækkeklipning

   Hækken er ofte den del af haven som man lægger først mærke til udefra. En pænt klippet hæk kan gøre meget for udseendet og selve helhedsindtrykket af din have. Den største fordel er, at du får en pæn og vedligeholdt hæk uden, at du selv skal bruge tid eller energi på klipning af hæk.

   Deler du hæk med din nabo, så kan du med Have Alfens hjælp, nemt og helt uden besvær, opretholde din del af det fælles ansvar om at holde hækken pæn og ordentlig – i hvert fald på din egen side af hækken.

   Vores anlægsgartnere har med deres mange års erfaring fokus på, at deres arbejde udføres efter dine ønsker og med god kvalitet. For os er det vigtigt, at du er glad og tilfreds med resultatet.

   Kontakt os i dag, hvis du gerne vil have os til at klippe din hæk eller høre mere om hvad vi ellers kan hjælpe dig med.

   Vil du høre mere?

   Ønsker du at bestille en hækkeklipning, eller blot at høre mere om Have Alfens haveservices, vil vi hellere end gerne høre fra dig allerede i dag på telefon 40 30 20 08.

   Du kan også skrive til os via vores kontaktformularen og efterfølgende modtage et uforpligtende tilbud.

   Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre din have flot og skabe en god oplevelse for dig som kunde.

   Kontaktinfo

   Derfor skal du vælge os

   Hos Have Alfen har vi fokus på at udføre et godt stykke arbejde, men også at passe på miljøet - derfor arbejder vi miljøvenligt.