Ring til os på
40 30 20 08
inner-slider-img

Hækklipning i Roskilde og omegn

Spar tid og kræfter på hækklipning ved at lade Have Alfen gøre arbejdet!

Har du ikke tid til at klippe hækken? Eller mangler du måske de sidste kræfter og det sidste overskud, til at få det gjort ordenligt?

Hækklipning kan være en tidskrævende proces, hvis ikke man har de rigtige værktøjer og teknikker. Dertil kan det også være en fysisk anstrengende opgave at påtage sig, hvis man ikke er vant til at arbejde på denne måde.

Have Alfen hjælper dig med hækklipning i Roskilde og omegn

Hvad kan Have Alfen tilbyde?

Vi kan hjælpe med både etablering af ny hæk, samt almindelig hækklipning primært i Roskilde og omegn. Uanset om du ønsker at få etableret en helt ny hæk til din have, eller få klippet og tilpasset en eksisterende hæk, så har vi løsningen.

40 30 20 08

Almindelig hækklipning

Er hækken blevet for bred, så lad os klippe den ind. Er den blevet for høj, så klipper vi den ned. Er hækken derimod blevet skæv med tiden – så retter vi bogstavligttalt op på det.

Special opgaver

Udover de almindelige hækklipningsopgaver, udfører vi også mere specielle opgaver. Opgaverne herunder omfatter klipning af figurer og former i hæk samt træstammer.

Fordelene ved hækklipning

Hækken er ofte den del af haven man først ser udefra. En pænt klippet hæk kan altså gøre meget for udseendet og selve helhedsindtrykket af din have.

Deler du hæk med en nabo, kan du med Have Alfens hjælp, nemt og uden besvær, opretholde din del af det fælles ansvar om at holde orden – i hvert fald på din side af hækken.

em@havealfen.dk

Vil du høre mere?

Ønsker du at bestille en hækklipning, eller blot at høre mere om Have Alfens services, vil vi hellere end gerne høre fra dig på 40 30 20 08. Du kan også skrive til os via kontaktformularen. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre din have flot!