Ring til os på
40 30 20 08
inner-slider-img

Haveanlæg og diverse opgaver

Hos Have Alfen dækker vi hele haven, og mere til. Vi betragter som sagt ingen opgave som værende for lille, og hjælper dig hellere end gerne, uanset størrelse eller opgavetype.

40 30 20 08

Haveanlæg

Vi udfører alle slags anlægsopgaver i haven. Drømmer du eksempelvis om en køkkenhave med friske grøntsager, direkte fra haven til køkkenet? Så kan vi tilbyde at anlægge din nye køkkenhave. Du bestemmer hvilke grøntsager der skal plantes, og vi sørger for at holde haven ren for ukrudt. Det eneste du skal gøre er at lukke op for vandet i tørre perioder, og naturligvis høste afgrøderne.

Mindre tømreropgaver

Hos Have Alfen kan vi også være behjælpelige med diverse tømreropgaver.
Ønsker du at få opført plankeværk, læhegn, carport med dertilhørende indkørsel, eller mindre bygninger på din grund, herunder også samling af drivhuse – så lad os høre fra dig.

Beskæring af frugttræer

Har du frugttræer? Hvis ja, giver de så det udbytte som du forventer?
I mange tilfælde kan dine frugttræer godt give mere udbytte end de gør nu, hvis de bliver vedligeholdt rigtigt. Du kan altså få flere og større frugttræer, så længe de får den rette behandling.

Have Alfen udfører alle slags anlægsopgaver i haven

Figurer, bassiner & terrasser

Vi er fleksible og det er med andre ord kun fantasien der sætter grænser, når du vælger et samarbejde med os. Vi kan eksempelvis tilbyde at anlægge et fiskebassin, eller en terrasse i træ eller sten. Derudover har vi stor erfaring med arbejdet med træ, og på www.billedskaeren.dk kan du se et udsnit af de figurer og andet, vi har udskåret.

em@havealfen.dk

Kontakt

Skulle du have nogle spørgsmål til haven eller har du længe gået og drømt om at få ført et projekt ud i livet, så lad os tage en snak, og finde den helt rigtige løsning til dig.

Tag endelig kontakt på Tlf.40 30 20 08, og få en uforpligtende snak om dine drømme i haven. Du kan også skrive via kontaktformularen.