Vores referencer

Vi har samlet nogle eksempler på de opgaver vi tidligere har udført for vores kunder.

Hvis billederne af vores udførte opgaver har inspireret dig, eller har du allerede gjort dig nogle tanker omkring et projekt, som du gerne vil i gang med – så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os med det samme. 

Vi stiller gerne vores faglige ekspertise til rådighed, hvis du har nogle ønsker eller lignende som du har brug for hjælp til. Vi ved at ingen haver er ens – derfor sørger vi for du altid får en skræddersyet løsning, som passer til din have og til dine ønsker.

Hvis du gerne vil have, at vi sammen finder den bedste løsning til dig og dine behov, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud – nemt, hurtigt og enkelt. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Håndværker.dk

  ★★★★★

  God proces – flot resulta

  Det er anden gang jeg bruger Have Alfen til at anlægge terrasse og have. Jeg er rigtig glad for resultatet.
  Mette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Nyt bed i have

  God drøftelse af forskellige løsninger før ordreafgivelse. Regning svarede til aftalt pris. Ekstraarbejde blev aftalt og afregnet som aftalt. Tidplan blev overholdt. Super flot resultat som også efter et halvt år fremstår flot.
  Kaare
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Hul i haven.

  Vi skulle have gravet ud til et projekt i haven, og alt kørte som på skinner. aftalt tid og omfang samt pris blev overholdt til punkt og prikke.
  Jacob
  via Håndværker.dk
  Houzz

  ★★★★★

  Går ikke på kompromis med kvaliteten

  Meget påpasselig med sit projekt og arbejdsgang og går ikke på kompromis. God til at forklare og har en rigtig god humor.
  Houzz_logo
  Flemming
  via Houzz

  ★★★★★

  Reetableret af stensætning

  Vi har fået reetableret en stensætning, lavet en plads til trailer og udjævnet en masse jord, der havde være deponeret i den ene ende af haven i et par år efter noget kloakarbejde.
  Houzz_logo
  Steven
  via Houzz

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kan varmt anbefales. Vi fik en kompetent og imødekommende betjening. Alle aftaler blev overholdt og der blev leveret til aftalt tid og pris.
  Houzz_logo
  Jane
  via Houzz

  Derfor skal du vælge os

  Hos Have Alfen har vi fokus på at udføre et godt stykke arbejde, men også at passe på miljøet - derfor arbejder vi miljøvenligt.