Træfældning for Erhverv

Havealfen

Har du brug for fældning af træ ved kontoret eller arbejdspladsen?

Have Alfen kan klare alle former for træfældning og rodfræsning for erhverv, både store og små opgaver. Vi kommer gerne ud, og giver et uforpligtende tilbud til dig. Vi tager selvfølgelig træaffaldet med, hvis det ønskes. Hos os laver vi altid top professionel træfældning til en fornuftig pris.

 • Vi fælder store og små træer
 • Vi klarer al oprydning
 • Vi kan skære det ud, så det kan blive hugget i.

Vores mange år i branchen gør, at vi har den nødvendige viden og erfaring til, at kunne udføre top professionel fældning af træ til fordelagtige priser.
Der kan være mange årsager til, hvorfor man vil have en træfældning eller rodfræsning. Træet kan være sygt og/eller have svamp.
Hvis dette er tilfældet, skal man være særlig opmærksom. For jo svagere træet er, jo større risiko er der for, at træet vælter enten under storm eller i kraftig vind.
Nogle træer kan også blive for store og tage for meget lys.
Hvis uheldet skulle være ude, og træet er væltet, tilbyder vi også at skære stormfald fri. Efter vores træfældning eller et væltet træ, tilbyder vi stubfræsning, og derefter er det klar til nyetablering.  

Kontakt os allerede i dag. Hos os får du altid branchens bedste pris på træfældning og rodfræsning.

Vi tilbyder også erhvervsaftaler til andet havearbejde

Her hos Have Alfen tager vi også hånd om jeres hækkeklipning, beskæring af buske og træer, græsslåning og meget andet slags havearbejde.

Har du brug for en fast aftale til at holde haven smuk og vedlige? Så tilbyder vi også erhvervsaftaler til fordelagtige priser. Læs mere om vores erhvervsaftaler her.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Fældning med lift.

  Det er ikke alle steder, der er lige stor plads til vores projekter. Derfor tilbyder vi sektionsfældning.

  Er der ikke plads til at vælte træet kan vi i de fleste tilfælde fælde træet med hjælp af lift. Her har vi mulighed for at hejse grene ned uden, at de beskadiger noget. Dette bruger vi også til topbeskæring / reduktion af træets krone det har den fordel at vi også kan fjerne nogle af de tynde grene så træet frem står naturligt igen efter beskæringen

  Vær opmærksom på, at træklatring med motorsav er et speciale. Det bør udelukkende udføres af fagfolk, der er uddannet med træklatrekursus.

  Og det er vi hos Have Alfen. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden.

  Så står i og mangler en professionel til jeres træfældning, så kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud. Hos os får du kun gode priser. Vi kommer gerne og giver vores faglige vurdering af jeres træfældnings projekt. Vi beskærer også mindre træer, buske og hække

  Træfældning med sektionsfældning
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  God proces – flot resulta

  Det er anden gang jeg bruger Have Alfen til at anlægge terrasse og have. Jeg er rigtig glad for resultatet.
  Mette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Nyt bed i have

  God drøftelse af forskellige løsninger før ordreafgivelse. Regning svarede til aftalt pris. Ekstraarbejde blev aftalt og afregnet som aftalt. Tidplan blev overholdt. Super flot resultat som også efter et halvt år fremstår flot.
  Kaare
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Hul i haven.

  Vi skulle have gravet ud til et projekt i haven, og alt kørte som på skinner. aftalt tid og omfang samt pris blev overholdt til punkt og prikke.
  Jacob
  via Håndværker.dk
  Houzz

  ★★★★★

  Går ikke på kompromis med kvaliteten

  Meget påpasselig med sit projekt og arbejdsgang og går ikke på kompromis. God til at forklare og har en rigtig god humor.
  Houzz_logo
  Flemming
  via Houzz

  ★★★★★

  Reetableret af stensætning

  Vi har fået reetableret en stensætning, lavet en plads til trailer og udjævnet en masse jord, der havde være deponeret i den ene ende af haven i et par år efter noget kloakarbejde.
  Houzz_logo
  Steven
  via Houzz

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kan varmt anbefales. Vi fik en kompetent og imødekommende betjening. Alle aftaler blev overholdt og der blev leveret til aftalt tid og pris.
  Houzz_logo
  Jane
  via Houzz

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Vi sætter fokus på

   Vi arbejder altid grønt = ingen sprøjtemidler

   Erling Mikkelsen

   Fokus på kvalitet og godt arbejde

   Vi gør en dyd ud af altid at yde et ordenligt stykke arbejde, hvad enten der er tale om større eller mindre opgaver. Vi anser altså ingen opgave for at være for lille.

   Vi udfører samtidig vores arbejde som anlægsgartner i Roskilde til en fornuftig pris, og vi tager jævnligt på kurser for at forbedre os yderligere. Vi arbejder altid grønt, hvilket vil sige ingen brug af sprøjtemidler.

   Med på Job

   Kanal Roskilde har været med os på job. Se hvordan det gik her.

   Gavekort til din anlægsgartner i Roskilde

   Hos Have Alfen udsteder vi også gavekort på henholdsvis 500 og 1000 kr.

   Kontakt

   Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller høre nærmere om vores services, så kontakt os på 40 30 20 08.

   Nedenfor kan du danne dig et overblik over hvilke opgaver vi blandt andet kan hjælpe dig med.

   Kontaktinfo

   Derfor skal du vælge os

   Hos Have Alfen har vi fokus på at udføre et godt stykke arbejde, men også at passe på miljøet - derfor arbejder vi miljøvenligt.