Træfældning i Roskilde og Lejre

Træfældning

Træfældning kan være en teknisk svær disciplin hvis man ikke har beskæftiget sig med det før. Derudover kan det være farligt at bevæge sig ud i træfældning alene, hvis man hverken har de rette redskaber eller sikkerhedsforanstaltninger.

Ved at lade Have Alfen fælde dine træer, slipper du for både det hårde arbejde, samt alle de besværlige, men nødvendige steps undervejs i processen.

Vi er din professionelle anlægsgartner i Lejre, Roskilde og omegn, og fjerner hellere end gerne dit træ, eller fjerner dine grene og skærrer resten op til brænde. Der er også mulighed for at leje vores brændeflækker ( 20 T ).

Kontakt os for at høre nærmere.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Havealfen

  Komplet fjernelse af træet

  Træfældet
  Erling Mikkelsen

  Hvordan foregår træfældningsprocessen?

  Træfældningsprocessen foregår således, at vi først og fremmest fælder det ønskede træ eller træer. Derefter sørger vi både for at køre det væk, og derefter at flise det, hvilket overordnet set betyder at vi hakker træet i småstykker.

  Sidste step i vores arbejde med træet er, at vi arrangerer en rodfræsning eller stubfræsning – en komplet fjernelse af roden.

  Håndværker.dk

  ★★★★★

  God proces – flot resulta

  Det er anden gang jeg bruger Have Alfen til at anlægge terrasse og have. Jeg er rigtig glad for resultatet.
  Mette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Nyt bed i have

  God drøftelse af forskellige løsninger før ordreafgivelse. Regning svarede til aftalt pris. Ekstraarbejde blev aftalt og afregnet som aftalt. Tidplan blev overholdt. Super flot resultat som også efter et halvt år fremstår flot.
  Kaare
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Hul i haven.

  Vi skulle have gravet ud til et projekt i haven, og alt kørte som på skinner. aftalt tid og omfang samt pris blev overholdt til punkt og prikke.
  Jacob
  via Håndværker.dk
  Houzz

  ★★★★★

  Går ikke på kompromis med kvaliteten

  Meget påpasselig med sit projekt og arbejdsgang og går ikke på kompromis. God til at forklare og har en rigtig god humor.
  Houzz_logo
  Flemming
  via Houzz

  ★★★★★

  Reetableret af stensætning

  Vi har fået reetableret en stensætning, lavet en plads til trailer og udjævnet en masse jord, der havde være deponeret i den ene ende af haven i et par år efter noget kloakarbejde.
  Houzz_logo
  Steven
  via Houzz

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kan varmt anbefales. Vi fik en kompetent og imødekommende betjening. Alle aftaler blev overholdt og der blev leveret til aftalt tid og pris.
  Houzz_logo
  Jane
  via Houzz

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Beskæring af træer

   Udover almindelig træ fældning, udfører Have Alfen også diverse opgaver inden for træbeskæring i Lejre, Roskilde og omegn.

   Er dit træ blevet for stort til den plads der er til rådighed, så kan vi se på mulighederne for at reducere og beskære det. Vi klarer beskæring af æbletræer. Vi kan også helt udskifte det med et nyt træ hvis ønsket.

   Vi kan også udforme figurer i træ, eller save træet til brænde. På den måde udnytter vi også træets potentiale til fulde og undgår spild.

   Har du brug for os til træfældning i Roskilde og omegn? Vi kommer gerne forbi og gør dig fri for et eller flere træer.

   Kontakt os på telefon 40 30 20 08 eller via kontaktformularen, og så vil vi vende tilbage hurtigt.

   Kontaktinfo

   Derfor skal du vælge os

   Hos Have Alfen har vi fokus på at udføre et godt stykke arbejde, men også at passe på miljøet - derfor arbejder vi miljøvenligt.