Træfældning i Roskilde og Lejre

Træfældning kan være en teknisk svær disciplin hvis man ikke har beskæftiget sig med det før. Derudover kan det være farligt at bevæge sig ud i træfældning alene, hvis man hverken har de rette redskaber eller sikkerhedsforanstaltninger.

Ved at lade Have Alfen fælde dine træer, slipper du for både det hårde arbejde, samt alle de besværlige, men nødvendige steps undervejs i processen.

træfældning i Roskilde og lejre

Hvordan foregår træfældningsprocessen?

Træfældningsprocessen foregår således, at vi først og fremmest fælder det ønskede træ eller træer. Derefter sørger vi både for at køre det væk, og derefter at flise det, hvilket overordnet set betyder at vi hakker træet i småstykker.

Sidste step i vores arbejde med træet er, at vi arrangerer en rodfræsning – en komplet fjernelse af roden.

Hvorfor skal Have Alfen fælde dine træer?

Have Alfen har mange års erfaring med træfældning. Gennem mange år har vi lært de bedste teknikker til at fælde og beskære træet ordentligt og effektivt. Vi garanterer et sikkert stykke arbejde, da vi naturligvis er forsikret.

Vi udfører al arbejdet fra start til slut, uden at du behøver at bekymre dig om det mindste, eller røre en finger. Vi går op i at efterlade din have i lige så god tilstand som da vi ankom. Der vil ikke være spor eller rester når træfældningen er afsluttet.

Beskæring af træer

Udover almindelig træfældning, udfører Have Alfen også diverse opgaver inden for beskæring af træer.

Er dit træ blevet for stort til den plads der er til rådighed, så kan vi se på mulighederne for at reducere og beskære det. Vi kan også helt udskifte det med et nyt træ hvis ønsket.

Vi kan også udforme figurer i træ, eller save træet til brænde. På den måde udnytter vi også træets potentiale til fulde og undgår spild.